Αυτή είναι η παραλία δίπλα στην Αθήνα που είχε ερωτευτεί η Βουγιουκλάκη

Γαλαζοπράσινα νερά και πεύκα μέσα στη θάλασσα

Αποτέλεσε μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου η οποία γνώρισε μεγάλη δόξα εν ζωή αλλά παραμένει και μετά από το θάνατό της μια από τις πιο ξεχωριστές προσωπικότητες. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη απασχολούσε τα μέσα της εποχής και βέβαια πολλές συζητήσεις γίνονταν για όσα της άρεσαν και τα μέρη της Ελλάδας που αγαπούσε να επισκέπτεται. Ένα από αυτά τα μέρη είναι μια παραλία λιγότερο από δύο ώρες μακριά από την Αθήνα. Ο λόγος για μια παραλία στο Θεολόγο την οποία λάτρευε η Βουγιουκλάκη και έκανε εκεί πολλά από τα καλοκαιρινά της μπάνια.

Η παραλία δίπλα στην Αθήνα που είχε ερωτευτεί η Βουγιουκλάκη

Η παραλία στο Θεολόγο αποτελούσε, στην πραγματικότητα, το ησυχαστήριο της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Εκεί πήγαινε για να χαλαρώσει και να περνάει μερικές ευχάριστες στιγμές. Εκεί είχε και το εξοχικό της στο οποίο περνούσε πολλά καλοκαίρια ξεγνοιασιάς. Ήταν με σιγουριά ένα από τα αγαπημένα της μέρη στην Ελλάδα. Και όχι άδικα, μπορούμε να πούμε.

Κι αυτό γιατί το συγκεκριμένο μέρος φημίζεται για την γραφικότητά του και τις υπέροχες μικρές παραλίες του.  Εκεί θα συναντήσεις κάτι εντυπωσιακό και ειδυλλιακό. Τα πεύκα έχουν κυριολεκτικά τις ρίζες τους μέσα στην θάλασσα…

Και επειδή μπορεί να μην έχεις βρεθεί ποτέ στη συγκεκριμένη παραλία, το κανάλι του Youtube Up Drones φροντίζει να μας κάνει ένα μαγευτικό ταξίδι εκεί. Θα δεις εντυπωσιακές εικόνες από ψηλά στην παραλία με τα κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά και το κατάφυτο τοπίο.

Εκεί, στον παραθαλάσσιο οικισμό του Θεολόγου, στα 125 χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα, θα βρεις όλα όσα θες για να περάσεις ένα χαλαρό σαββατοκύριακο. Από πεντακάθαρες παραλίες και όμορφα τοπία μέχρι οικονομικά καταλύματα και ταβέρνες με γευστικό και ποιοτικό φαγητό.

Ο Θεολόγος και η αγαπημένη παραλία της Αλίκης Βουγιουκλάκη είναι μια καλή ευκαιρία να γνωρίσεις όλα όσα σου προσφέρει η ηπειρωτική Ελλάδα. Εκτός από τα νησιά θα βρεις και σε αυτήν όμορφα ησυχαστήρια για να απολαύσεις τον ήλιο και τη θάλασσα.

Στα μεγάλα πλεονεκτήματα είναι φυσικά η κοντινή απόσταση από την Αθήνα. Επιπλέον κίνητρο είναι και οι πολύ καλές τιμές στις οποίες θα βρεις όλες τις υπηρεσίες. Κανόνισε το ταξίδι σου και καλή διαμονή!

Επισκεφτείτε και τον ιστότοπο μας https://buy2greece.com

BUY2GREECE

International Property Promotion

ΠΗΓΗ-exploringgreece.tv

Contact Us

  • Zografou, Athens, Greece
  • (+30) 210 77 10 150
  • buy2greece@gmail.com

Leave a comment

Start a Blog at WordPress.com.