Ποιο έθνος αποκαλεί την Ελλάδα Si-La και τι σημαίνει

Από πού προέρχεται αυτό το όνομα;

Ελλάδας και Ελλάδας. Είναι οι συνήθεις τρόποι που ξέρουμε ότι αποκαλούν τη χώρα μας. Αλλά υπάρχει και ένας λαός που καλεί την Ελλάδα Si-La και αυτό το όνομα δεν είναι καθόλου τυχαίο. Δεν είναι ένας λαός με λατινικές ρίζες, αλλά είναι το ένα πέμπτο του παγκόσμιου πληθυσμού. Είναι η Κίνα.

Αυτοί είναι οι άνθρωποι που αποκαλούν την Ελλάδα Si-La

Ο κινεζικός πολιτισμός είναι αυτός που καλεί την Ελλάδα Si-La. Είναι ένας από τους παλαιότερους πολιτισμούς που έχει διακριθεί παγκοσμίως μαζί με τους Έλληνες στο παρελθόν. Ήταν ο πολιτισμός που έθεσε τα θεμέλια της σύγχρονης Ασίας ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που η Ελλάδα βρισκόταν στο επίκεντρο του σημερινού ευρωπαϊκού πολιτισμού.

Δεν είναι τυχαίο ότι καθιέρωσε τη δημοκρατία σε όλο τον κόσμο. Επιπλέον, ο κινεζικός πολιτισμός είναι αναμφισβήτητα ένας από τους παλαιότερους και σημαντικότερους στον κόσμο.

Και μπορεί ο ελληνικός και ο κινεζικός πολιτισμός να μην ήταν ποτέ πολύ κοντά λόγω της απόστασης, αλλά γνωρίζονταν μεταξύ τους. Έτσι, οι Κινέζοι αποκαλούν την Ελλάδα Si-La. Είναι μία από τις λίγες γλώσσες που το όνομα της χώρας μας προέρχεται από την «Ελλάδα». Τι σημαίνει αυτό? “Ο άλλος μεγάλος πολιτισμός.” Και γιατί λέμε ότι το όνομα προέρχεται από την Ελλάδα; Γιατί το όνομα προήλθε αρχικά από τη φωνητική μεταγραφή της «Ελλάς» στα μανδαρινικά.

Στην ουσία, η πρώτη συλλαβή, “Αυτός”, η οποία θεωρείται ότι έχει βαρύτερη προφορά, μεταγράφηκε ως “Si”. Επιπλέον, αντίστοιχα, η δεύτερη συλλαβή καθιερώθηκε ως “La”. Το πρώτο ιδεόγραμμα στα μανδαρινικά σημαίνει “ελπίδα”. Από την άλλη, τώρα, το δεύτερο ιδεόγραμμα αντιστοιχεί στο μήνα Δεκεμβρίου του παραδοσιακού κινεζικού ημερολογίου. Όταν αυτοί οι δύο ενωθούν, παίρνουν ένα άλλο νόημα. Οι δύο συλλαβές δημιουργούν μια φράση που στα κινέζικα μεταφράζεται ως «ο άλλος μεγάλος πολιτισμός».

Και φυσικά, δεν είναι τυχαίο ότι η μετάφραση σημαίνει ακριβώς αυτό που δείχνει το σεβασμό και την εκτίμηση του κινεζικού πολιτισμού προς τα ελληνικά. Η Ελλάδα ή η Σι-Λα σύμφωνα με τους Κινέζους ισούται με τον μεγάλο πολιτισμό…

Επισκεφτείτε και τον ιστότοπο μας https://buy2greece.com

BUY2GREECE

International Property Promotion

ΠΗΓΗ-exploringgreece.tv

Contact Us

  • Zografou, Athens, Greece
  • (+30) 210 77 10 150
  • buy2greece@gmail.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Start a Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: