Η παραλία Πρέβελη και η Οία στους κορυφαίους ρομαντικούς προορισμούς της Ευρώπης το 2021

Η παραλία Πρέβελη και η Οία στους κορυφαίους ρομαντικούς προορισμούς της Ευρώπης το 2021
Ο βράχος-καρδιά στην παραλία του Πρέβελη

Η Παραλία Πρέβελη στο Νομό Ρεθύμνης και η Οία στη Σαντορίνη αποτελούν, σύμφωνα με την ταξιδιωτική ιστοσελίδα www.europeanbestdestinations.com, ιδανικούς προορισμούς για ερωτευμένους, οι οποίοι επιθυμούν να ξεφύγουν από τις παραδοσιακές επιλογές, όπως η Βενετία, η Πράγα ή η Βουδαπέστη, και αναζητούν πρωτότυπες και περισσότερο αυθεντικές ρομαντικές αποδράσεις.

 «Η Κρήτη είναι ένας από τους αγαπημένους προορισμούς των ταξιδιωτών, οι οποίοι αγαπούν τον ήλιο, τις άψογες υποδομές φιλοξενίας και την πληθώρα γαστρονομικών επιλογών και ειδικών μενού  διατροφής. Η Κρητική Διατροφή, γνωστή ως μια από τις καλύτερες δίαιτες στον κόσμο, προάγει τη μακροζωία και ενισχύει τη σωστή λειτουργία της καρδιάς. Περιποιηθείτε, λοιπόν, την καρδιά σας, προσφέροντας στον εαυτό σας μια ρομαντική διαμονή στην Κρήτη για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. H Παραλία Πρέβελη με τον επιβλητικό βράχο σε σχήμα καρδιάς είναι μοναδική σε είδος, καθώς βρίσκεται σε ένα φυσικό καταφύγιο, στην έξοδο του Μεγάλου Ποταμού, δίνοντας την επιλογή για κολύμπι είτε στο παγωμένο νερό της λίμνης που σχηματίζεται είτε στο θερμότερο νερό της θάλασσας.», αναφέρει η ιστοσελίδα www.europeanbestdestinations.com.

Για την Οία η ιστοσελίδα, που προβάλει τον ευρωπαϊκό τουρισμό, γράφει ότι είναι το αυθεντικό χωριό της Σαντορίνης, με πολύχρωμα σπίτια και απότομα σοκάκια, που το καθιστούν έναν από τους πιο ρομαντικούς προορισμούς για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στην Ευρώπη.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η συγκεκριμένη λίστα των κορυφαίων ρομαντικών προορισμών για το 2021, όπως ενημερώνει το Τμήμα Τουρισμού του Δήμου Ρεθύμνης, έχει αναδημοσιευτεί και στην ιστοσελίδα Forbes US, την οποία επισκέπτονται καθημερινά εκατομμύρια ταξιδιώτες από όλον τον κόσμο, προκειμένου να επιλέξουν τον επόμενο προορισμό τους.

Πηγή:tornosnews.gr

Για ακίνητα στην Κρήτη και στη Σαντορίνη επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: buy2greece.gr/en ή επικοινωνήστε μαζί μας :

buy2greece@gmail.com

210 7710150.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Start a Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: