Ελληνικές παραλίες: Η εξωτική τοποθεσία στο «παρεξηγημένο» νησί δίπλα στην Αθήνα

Ακόμη και πολύ κοντά σου μπορεί να συναντήσεις ελληνικές παραλίες που κόβουν την ανάσα και είναι άγνωστες στον περισσότερο κόσμο. Και ίσως είναι και σε μέρη παρεξηγημένα όπως είναι ένα από τα πιο κοντινά νησιά δίπλα στην Αθήνα. Τη Σαλαμίνα. Γιατί μπορεί να μην έχει την τουριστική φήμη που έχουν άλλες παραλίες του τόπου μας αλλά σίγουρα κρύβει εκπλήξεις και μικρούς θησαυρούς. Ένας από αυτούς είναι μια μυστική παραλία με κρυστάλλινα νερά που ήδη σε μαγεύει κοιτώντας την από ψηλά. Το μόνο που χρειάζεται είναι να οργανώσεις μια εκδρομή ή ένα Σαββατοκύριακο για να την ανακαλύψεις μαζί με τις άλλες ομορφιές της περιοχής. Ο λόγος για την παραλία Κόγχη!

Ελληνικές παραλίες: Βουτιές στο «παρεξηγημένο» νησί δίπλα στην Αθήνα

Η μυστική παραλία για την οποία μιλάμε, λοιπόν, είναι η Κόγχη. Μια από τις ελληνικές παραλίες δίπλα στην Αθήνα που θα σε κερδίσει από το πρώτο λεπτό και σίγουρα δε θα βρεθείς εκεί μόνο μια φορά. Η παραλία αυτή της Σαλαμίνας έχει κρυστάλλινα πεντακάθαρα νερά και δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλη σε μέγεθος. Στην πραγματικότητα μοιάζει με μια φυσική πισίνα αποτελώντας έναν επίγειο παράδεισο δίπλα στην Αθήνα. Πώς θα βρεθείς στην όμορφη και απάνεμη Κόγχη για ένα χαλαρό και ήρεμο μπάνιο; Αρχικά μπορείς να την εντοπίσεις στο χάρτη στους Google Maps. Η Κόγχη είναι η νοτιότερη παραλία του νησιού και αυτό την κάνει αυτομάτως και μια από τις καθαρότερες αν όχι την καθαρότερη.

Ένα φυσικό λιμανάκι που σας προστατεύει τόσο από τους βοριάδες όσο και από τους νοτιάδες. Και το πιο σημαντικό είναι ότι μπορείς να οργανώσεις να πας ακόμη και κάνοντας μια μονοήμερη. Οι ελληνικές παραλίες μας εκπλήσσουν πάντα με την ομορφιά τους.

Ελληνικές παραλίες και εκδρομή στη Σαλαμίνα

Η Σαλαμίνα αποτελεί ιδανική επιλογή για μια εκδρομή του Σαββατοκύριακου. Εκτός από το γεγονός ότι έχει μερικές από τις πιο όμορφες ελληνικές παραλίες για να κάνεις το μπάνιο σου, έχεις κι άλλες επιλογές. Αρχικά εκεί βρίσκεται η Ελιά της Όρσας, το 2.500 ετών δέντρο που έζησε τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας. Μπορείς να κάνεις μια περιήγηση στα μνημεία και στο φάρο. Ό, τι κι αν κάνεις το σίγουρο είναι θα περάσεις όμορφα σε ένα κοντινό νησί της Αθήνας που δεν είναι τόσο τουριστικά δημοφιλές αλλά μπορεί να σου προσφέρει στιγμές χαλάρωσης χωρίς να χρειαστεί να διανύσεις πολλά χιλιόμετρα…

Επισκεφτείτε και τον ιστότοπο μας https://buy2greece.com

BUY2GREECE

International Property Promotion

ΠΗΓΗ-exploringgreece.tv

Contact Us

  • Zografou, Athens, Greece
  • (+30) 210 77 10 150
  • buy2greece@gmail.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Start a Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: