Το άγνωστο νησί του Ωνάση που δεν πέτυχε να γίνει το αντίγραφο του Σκορπιού

Ένας μικρός και άγνωστος παράδεισος…

Το άγνωστο νησί του Ωνάση που δεν πέτυχε να γίνει το αντίγραφο του Σκορπιού

Μπορεί ο Σκορπιός να είναι το φημισμένο και αγαπημένο νησί του Αριστοτέλη Ωνάση αλλά δεν είναι το μοναδικό. Κι αυτό γιατί ο Έλληνας κροίσος είχε στην κατοχή του ακόμη μια μικρή νησίδα η οποία είναι εξίσου μεγάλης ομορφιάς αλλά όχι φήμης. Ο λόγος για τη Σπάρτη. Το μικρό και ακατοίκητο νησί του Ιονίου που είναι καταπράσινο και σίγουρα μοιάζει με έναν μικρό παράδεισο επί γης. Ο λόγος για τη Σπάρτη. Που διαφέρει από τη γνωστή Σπάρτη της Πελοποννήσου αλλά έχει τη δική της ομορφιά και την ιστορία της. Και της οποίας η ιστορία συνδέεται πολύ στενά με τον Αριστοτέλη Ωνάση και την αγάπη του για την Ελλάδα και τα ελληνικά νησιά.

Το έρημο ακατοίκητο νησί

Η Σπάρτη είναι σήμερα ένα μικρό και έρημο νησί. Δεν έγινε Σκορπιός και ούτε φημίζεται σαν τον Σκορπιό. Διοικητικά ανήκει πλέον στη Λευκάδα και μπορέις να το δεις από κοντά αν κινείσαι με σκάφος στο Ιόνιο. Μια βουτιά στα νερά του είναι σίγουρα μια εμπειρία μοναδική… Δες πού ακριβώς βρίσκεται ταξιδεύοντας με τους Google Maps. Κάποια στιγμή πέρασε στα χέρια του Ρώσου μεγιστάνα «βασιλιά της ποτάσας» Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ. Ο ίδιος ήθελε να το προσφέρει σαν δώρο στην 24χρονη κόρη του Εκατερίνα και την 12χρονη Άννα.

Πηγή:exploringgreece.tv

Για ακίνητα στη Λευκάδα αλλά και γενικότερα στα υπέροχα νησιά του Ιονίου επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: buy2greece.gr/en ή επικοινωνήστε μαζί μας :

buy2greece@gmail.com

210 7710150.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Start a Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: