Buy2Greece – Θέλεις να πουλήσεις το ακίνητο σου γρήγορα ?

ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Θέλεις να πουλήσεις το
ακίνητο σου γρήγορα ?

Προωθούμε το ακίνητο σας σε 50 κύριες χώρες, που αυτές έχουν άμεσο αγοραστικό ενδιαφέρον για Ελληνικά Ακίνητα καθώς το σύνολο τους φτάνει στις 130 χώρες!!

Ξένοι Επενδυτές Ψάχνουν από

ΡΩΣΙΑ – ΛΙΒΑΝΟ – ΙΣΡΑΗΛ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ – ΑΥΣΤΡΙΑ – ΒΕΛΓΙΟ – ΕΛΒΕΤΙΑ – ΙΤΑΛΙΑ – ΚΙΝΑ – ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ – ΕΜΙΡΑΤΑ – ΑΜΕΡΙΚΗ – ΚΑΝΑΔΑ – ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ – ΑΙΓΥΠΤΟ – ΠΟΛΩΝΙΑ

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΕ

ΓΑΛΛΙΑ-ΡΩΣΣΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ-ΚΙΝΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΕΝΕΡΓΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΕΜΑΙL ΣΕ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ FUND KΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ 2107710150 ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΨΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Η εταιρεία μας

Το Κτηματομεσιτικό γραφείο ΑΚΙΝΗΤΑ-ΤΣΙΟΥΜΗΣ Buy2Greece στην ΑΘΗΝΑ στον Δήμο Ζωγράφου δημιουργήθηκε πριν απο 15 χρονια απο τον ΘΕΟΔΩΡΟ ΤΣΙΟΥΜΗ Bsc Maritime Business & Maritime Law / Msc International Banking and Finance με γνώμονα να γεφυρώσει ένα μεγάλο κενό στην επαγγελματική προσέγγιση του ελληνικού Real Estate. Διαβλέποντας την εγχώρια οικονομική στενότητα, το 2009 δημιούργησε το Buy2Greece, μία καινότομη ελληνική πλατφόρμα προβολής-προώθησης ακινήτων στο εξωτερικό. Με συνεργασίες σε 130 χώρες εδώ και 11 χρόνια βάζουμε και εμείς το δικό μας λιθαράκι στο να γνωρίζουν όλοι τις ομορφιές του τόπου μας και ΟΧΙ μόνο. 

Η Ελλάδα είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς του κόσμου με τους επισκέπτες να έλκονται από την φυσική ομορφιά, τα ιστορικά μνημεία, τον ηλιόλουστο καιρό με τις δαντελένιες παραλίες, την νυχτερινή ζωή και την ξακουστή ελληνική φιλοξενία. Η ελληνική κουζίνα και τα ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα αποτελούν την βάση της μεσογειακής διατροφής. Η μεσογειακή διατροφή ανακηρύχτηκε από την UNESCO ως Άυλο Πολιτιστικό Αγαθό της Ανθρωπότητας. Όμως τι μπορεί να συγκριθεί με την καθημερινή επαφή με τους ίδιους του Έλληνες;.

Το 2019 δημιουργήσαμε το hellashouse.com, ΚΙΝΕΖΙΚΟ site προβολής ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ στην ΚΙΝΑ όπου σε συνεργασία με βραβευμένο δικηγορικό γραφείο αναλαμβάνουμε όλη την διαδικασία έκδοσης για την Golden VISA. Δεν σταματήσαμε εδώ και δημιουργήσαμε portal προβολής Ελληνικών ακινήτων σε ΓΑΛΛΙΑ-ΡΩΣΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ. Απο το 2020 λειτουργεί στα ΙΛΙΣΙΑ ιδιόκτητο ΤΕΧΝΙΚΟ γραφείο μελέτων με συνέπεια και εμπιστοσύνη αναλαμβάνουμε τοπογραφικές μελέτες άμεσα, σε προσιτές τιμές και με διευκολύνσεις πληρωμής. Δήλωση / ένσταση κτηματολογίου και εντοπισμό ακινήτου. Αναλαμβάνουμε τεχνικές εκθέσεις φωτοερμηνείας για δικαστήρια ή αυθαίρετα, καθώς και αεροφωτογραφήσεις για κάθε χρήση, όλες τις διαδικασίες ώστε τα ακίνητα σας να είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμα για μεταβίβαση ή ενοικίαση, άδειες λειτουργίας, οικοδομικές άδειες, ενεργειακά πιστοποιητικά και φυσικά όλες τις βεβαιώσεις. Σε όλη την διαδικασία αγοράς/πώλησης/αντιπαροχής/ενοικίασης ο λογιστής/δικηγόρος/συμβολαιογράφος/φοροτέχνης, μας συμβουλεύει και μας ενημερώνει για τις τελευταίες νομοθετικές εξελίξεις.

ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΟΝΟ!!

ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΑΡΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΔΑΝΕΙΟ Η ΑΛΛΑ ΧΡΕΗ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΡΤΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΗ & ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ/ΛΟΓΙΣΤΩΝ/ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΙΤΩΝ. ΜΕ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ! ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΑ : 2107710150 – 6945051223 – 6945777852  

Our Values

Integrity

Honesty

Respect

Responsibility

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: