Στην Κω βρίσκεται ο πρόεδρος του ομίλου TUI

Επίσκεψη στο νησί της Κω πραγματοποίησε χθες ο πρόεδρος του Ομίλου του τουριστικού οργανισμού TUI, Πίτερ Λονγκ (Peter Long). Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο νησί παραβρέθηκαν ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιάννης Μαχαιρίδης, εκπρόσωποι των τοπικών Αρχών, επιχειρηματίες και στελέχη του Ομίλου.

Ο περιφερειάρχης, αφού καλωσόρισε τον κ. Λονγκ, αναφέρθηκε στους ισχυρούς δεσμούς εμπιστοσύνης που έχουν αναπτυχθεί με την TUI, για περισσότερα από 40 χρόνια, δεσμοί, οι οποίοι, όπως τόνισε, πρέπει να συνεχιστούν όχι μόνο προστατεύοντας τις επενδύσεις των νησιών, αλλά διευρύνοντας και τα πεδία συνεργασίας.

Επίσης, ο κ. Μαχαιρίδης ζήτησε από τον πρόεδρο και τα στελέχη του Ομίλου να εξεταστεί η δυνατότητα επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου έως τον Δεκέμβριο, ξεκινώντας από φέτος, καθώς λόγω των γεωπολιτικών εξελίξεων στη Νότια Μεσόγειο τα δεδομένα έχουν αλλάξει και ως εκ τούτου και οι επιλογές των προορισμών. «Τα νησιά μας ως χειμερινοί προορισμοί διαθέτουν όλα τα εχέγγυα για να συνεχίσουν να είναι ανταγωνιστικά» είπε χαρακτηριστικά ο περιφερειάρχης.

Ο κ. Λονγκ, στη σύντομη ομιλία του, ανέφερε ότι η Ελλάδα προσφέρει ασφαλείς διακοπές στους ξένους επισκέπτες, ενώ τόνισε ότι τα νησιά της περιφέρειας έχουν προοπτικές να αναπτυχθούν τουριστικά ακόμα περισσότερο, καθώς διαθέτουν ένα υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υποδομών και υπηρεσιών. Για τον λόγο αυτόν ο όμιλος TUI συνεχίζει να επενδύει στα ελληνικά νησιά, βάζοντάς τα στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντός του, είπε. Τέλος, ο πρόεδρος του Ομίλου σημείωσε ότι η φετινή τουριστική χρόνια κλείνει με θετικό πρόσημο και δήλωσε πολύ αισιόδοξος και για το 2014.

source: RE+D Magazine

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Start a Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: